akcije beauty

Preporuka mesca - Jul 2016. ヅ

04:20:00Unknown


Zapažena i na plaži 
Razigran, opušten i prostran, ovaj ceger je jednostavno rešenje za sve što vam je potrebno da ponesete na plažu!
☛ Farmasi ceger za plažu  355 din.
dimenzije: 45 x 35 x 15 cm 
Specijalna ponuda u julskom katalogu:
na svakih potrošenih 1500 din. možete poručiti jedan ceger za plažu. Količine su ograničene i ponuda traje do isteka zaliha.
Upotpunite letnji izgled neodoljivim cegerom za plažu. Dovoljno je prostran da u njega mogu da stati sve vaše stvari za palažu.Izrađen od materijala koji zadržava oblik i odbija kapljice vode. 


Bouquet parfem 55 ml -1675 din.
Ovo leto miriše na najlepše Bouquet cveće - Bouquet Pink Dream parfem  i Bouquet Fresh Bloom parfem

Nova linija Naturelle sapuna objedinjuje najbolje prirodne sastojke koji će vam pružiti vrhunsku negu po promo ceni uz uštedu od 50% - bilo koji za 295 din.
Kreirani u prirodi...

☛ Sapun sa ekstraktom nara 100 gr

Sapun sa ekstraktom nara  sprečiće pojavu slobodnih radikala i umanjiti štetu na koži nastalu pod uticajem negativnih spoljnih faktora. Nar kao bogati izvor antioksidanasa pružiće vam više od obične nege. 

☛ Sapun sa morskim mineralima 100 gr
Sapun sa morskim mineralima će nahraniti vašu kožu i istovremeno je nežno očistiti.Miris morskog povetarca rashladiće vas tokom vrelih letnjih dana.Zaronite u duboko plavetnilo uživanja.
☛ Sapun sa arganovim uljem 100 gr
Sapun sa arganovim uljem prvi je izbor za savršenu i kompletnu negu. Odstranjuje odumrle ćelije kože, a možete ga koristiti i za pranje kose. Dlaci vraća sjaj i sprečava pucanje vrhova. Otkrijte čudotvorno dejstvo arganovog ulja - tečnog zlata Maroka!


ღ Sunčana strana leta ღ
Maksimalna zaštita uz Sunscience kremu za sunčanje sa novom formulom koja kombinuje savremena naučna dostignuća i snagu prirode!

☛ Dr.C.Tuna Sun Science krema za sunčanje za sve tipove kože, SPF 40, 75 ml - 595 din.
Visoki zaštitni faktor sa ekstraktom aloja vere pomaže u očuvanju prirodne vlage kože i garantuje pouzdanu zaštitu od oštećenja uzrokovanih izlaganjem suncu.Ne sadrži parabene i veštačke boje.lagane teksture, pogodna za brzo nanošenje i potpuno upijanje.Blaga prema koži, pogodna i za osetljive tipove kože.
Upotreba: Naneti na suvu kožu 15 minuta pre izlaganja suncu i ponoviti po potrebi nakon dugog kupanja i brisanja peškirom. Izbegavati direktno izlaganje suncu, koristiti dodatnu zaštitu poput sunčanih naočara, šešira i lagane odeće. Ne koristiti kod dece mlađe od godinu dana bez konsultacije sa lekarom.

ღ Pasta koju će vaši školarci obožavati...! ღ
☛ Eurofresh Big Kids - pasta za zube za decu stariju od 7 godina sa ukusom lubenice 50 ml - 175 din.
Ova pasta vratiće dečijim zubima izgubljeni kalcijum, očuvati sjaj zuba i pružiti efikasnu zaštitu od nastanka karijesa.
Ne sadrći fluoride, parabene, gluten, SLS, agresivne abrazive i triklosan. Privlačni ukus lubenice učiniće deci pranje zuba zabavnijim. 


✫✫✫ Must have this summer - STAY FRESH Roll - on dezodoransi ✫✫✫ 
 ☛ Stay Fresh Deo Roll - on 50 ml - 175 din. 
promo cena - bilo koji za samo 175 din.
bez parabena, veštačkih boja i aluminijuma
24h intenzivna zaštita
pogodni i za najosetljiviju kožu
efikasna i nežna antiperspirantna nega
pruža potpunu zaštitu od neprijatnih mirisa i ostavlja osećaj svežine na koži. 

Vrela letnja ponuda
Top 6 nijansi My Style lakova - bilo koji za samo 75 din.
uz kupovinu bilo kog proizvoda iz kataloga čija cena prelazi 175 din.



ZEN lip Gloss - 6gr - 295 din. 
Smile & shine
  Sjaj za usne donosi 6 novihmodernih nijansi koje će vam pomoći da zablistate. Kremasta struktura koja se lako nanosi bez osećaja lepljivosti! 

Anti - Stres :)
Lavanda (Lavandula Angustifolia) je još Rimljanima bila najomiljenija biljka za kupanje. I oni i Grci palili su grančice lavande kako bi se zaštitili od bolesti. 

☛ Gel za tuširanje sa ekstraktom lavande 500 ml - 235 din.
Gel za tuširanje sa ekstraktom lavande opušta, osvežava i pruža uživanje u bogatoj peni. Nežna biljna baza obavija vas aromatičnim notama leta. Budi čula i ispunjava telo ugodnim osećajima. Bez parabena, veštačkih boja i silikona. 

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts